Halmballer køres ind d. 7. september 2013

 

Jeg havde håbet på, at vejret havde været til det, og der var høstet inden vi drog på ferie til Uruguay i midten af august. Det var fint vejr, men der blev høstet så kort tid før ferien, at vi måtte udskyde at køre halm ind.

 

Selvfølgelig vendte vejret, og det blev regn den første weekend efter hjemkomsten. Men halmen blev vendt, og jeg fik trommet familie og venner ind, og fik aftalt med LarsOle at nu skulle halmen ind - og det blev en rigtig fin dag, selvom halmbinderen gik i udu flere gange. Sidste balle blev sat på plads ved 21.00 tiden, og da var det også godt og vel mørkt. Men det gik og det var skønt at se 2500 halmballer stablet til loftet i stalden.

 

Vi startede kl. 11.00 og så gik det bare derud af, læs efter læs - med indlagte pauser når LarsOle var ude og balle mere halm. Pauserne gik med snak, kaffe/te/saft/sodavand, sandwiches og kage.

 

Vi var: Laura, Nina, Claus, Claus' fætter Søren, Michael og sønnen Nikolaj, Kristian Vulff, Frank, Lars og Pia med Victor. Sidstnævnte havde en fest. Hver gang LarsOle kom med et læs halmballer råbte Victor "NU KOMMER HAN!!!" og ellers tulrede han rundt eller "hjalp" med at bære halm ind, hvis ikke han havde tralvt med at sprede halm over det hele. Især de ødelagte halmballer, og rendegraveren havde stor opmærksomhed. Han kørte træt til sidst og Pia kørte ham hjem - 5 min efter hun var kørt, tikkede der et billede af en snorksovende Victor i bilen - det havde nu også været en lang dag for en lille dreng.

 

 

Flere fotos i fotoalbum

(for at komme tilbage til hjemmesiden, tryk på tilbagetasten)

 

    

 

 

 

      

Nu du er her

så skriv lige

en hilsen i

Gæstebogen

 

 

 

 

Du kan kontakte

os på

familien@abild-lejre.dk

 

 

Halmen blev kørt ind

2013